By / 27th februar, 2014 / Aranžman / No Comments

NOVO

Trodnevni aranžman kao dole naveden koji je najpopularniji sada ima i jednu izmenu , a to je da je cena niža, u  aranžman nije uključena večera kod prvog nočenja jer je primečeno da odredjeni broj gostiju stižu izuzetno kasno . Svi koji rezervišu preko našeg sajta imaju i cenu saune besplatnu za sva tri dana.

Sve ostale detalje pogledajte u dole navedenom trodnevnom aražmanu. da napomenemo resort poseduje  besplatni interenet ,satelitski izbor Tv kanala,terene za odbojku u pesku ,potpuno novu opremu za rafting ,restoran za 150 osoba , uveče živa muzika , organska hrana pripremana na stari naćin u pećima na drva.,pikado sala ,mesta za ribolov ,izuzetno mesto za team bilding firmi.

CENA je    75     EVRA

 

 

1.dan   Zavisno od vremena polaska, doček i prijem gostiju u popodnevnom ili predvečernjem delu dana. Do kampa se može doci  sopstvenim ili organizovanim prevozom. Nakon smeštanja u udobnim kućicama ili sobama u centralnom objektu, uz pucketanje vatre iz ognjišta i živu muziku služimo večeru dobrodošlice.

2.dan     Posle buđenja uz cvrkut ptica nozdrve vam zagolica miris toplog doručka i sveže domaće kafe. Slede pripreme za rafting do 11:30. Svi  učesnici raftinga dobijaju potrebnu opremu (neoprenska odela, čizme, kacige, bezbednosne prsluke i veslo). Sledi prevoz na početnu tačku raftinga i kratka obuka ponašanja u čamcu i timskog veslanja. Ulazimo u čamce i počinje vaša nezaboravna avantura spuštanja najuzbudljivijim delom reke Tare u trajanju od 3-3,5 sata (dužina 19km) uz kratke pauze za osveženje,  kupanje i slikanje. Spuštanje traje do samog kampa HUM WRT gde vas čeka ručak iz domaće kuhinje (teletina/jagnjetina  pod sačem, riba i drugi specijaliteti). Popodne možete provesti u odmoru, kupanju, šetnji, igrama posle čega stiže topla večera briižljivo pripremljena za kraj uzbudljivog dana i celovečernje druženje uz muziku i vatru ognjišta.

3.dan   I narednog  jutra probudiće vas zvuci netaknute prirode a doručak ćemo vam poslužiti dok uživate u pogledu na šumu i planinske vrhove. U toku prepodneva sledi polagani povratak .

CENA:  85E Rezervacija

 

Najduži trodnevni /110€/ Brštanovica – Šćepan Polje – Foča – 42km raftinga

Trodnevni rafting aranžman sa dva noćenja. Specijalnost ovog aranžmana jeste da možete drugi ili prvi dan potpuno organizovati drugačije u dogovoru sa nama( dva dana raftinga ili rafting + poseta peručici )nacionalna kuhinja zabava do sitnih sati uz muziku po izboru .Mogučnost naručivanja žive muzike kao i specijaliteta jagnje sa ražnja za odredjene grupe ili jela od divljači
I dan:

Dolazak u kamp Hum koji se nalazi 800m od graničnog prelaza Hum-Ščepan Polje ,na putu Foča – Nikšić ( regionalni put ) oko 19 h.Doček dobrodošlice uz nacionalnu kuhinju ,spremljenu od organske hrane .večera u 20h do 23h ,nastavak druženja uz živu muziku ,vatru …

Smeštaj u bungalovima ,može da se organizuje i sauna ,uzimanje podataka i objašnjenje i priprema za sutrašnji rafting ili planinarenje u zavisnosti od želja.

II dan:
Doručak od 08 do 10 h uz muziku ptica ili lagani cool jazz ,organska hrana ,domaće pite ,vruči uštipcivegeterijanska hrana po izboru ,hleb iz peći na drva koji se tu na licu mesta priprema..Nakon doručka gosti uz pomoć upravitelja čamca-skipera  biraju opremu za rafting, obavezne sigurnosne prsluke, kacige, neoprenska odela, neoprensku obuću, specijalne čizmice.. Prevoz našim terenskim vozilima do Brštanovice-početne tačke za rafting.

Ponovo se objašnjavaju uputstva ponašanja u čamcu ,tehnike veslanja ,sedenje u čamcu ,i ulaska u vodu , ponašanje u raznim situacijama-ukratko-kratki kurs raftinga ,koji vam lično objašnjava vaš skiper! Krećemo na rafting i u nekoliko sati prolazimo najatraktivniji deo kanjona i reke Tare za rafting. Obilazimo vodopade, divlje izvore, stajemo radi fotografisanja i kupanja ,mogučnost skokova u reku kao i posebnog spuštanja jeet uz posebnu opremu..

Posle 22 kilometara adrenalina i prirode od koje zastaje dah, čamcima-raftovima dolazimo u naš rafting centar . Čeka v as sauna finska na drva,  topla voda, tuširanje i spreman ručak. Nacionalna jela ispod sača po izboru.Nakon toga mogučnost organizovanja streljaštva ,druge igre -pikado ,bagminton ,odbojka u pesku.,kupanje u reci ,pecanje ,odmor ,šetnja….

Večera od  19 do 21 h za večeru imamo potočnu pastrmku na žaru, pečeni krompir i kajmak, kačamak, ili specijalne vegeterijanske djakonije. U našem restoranu  sve  vreme možete piti izuzetno domaće crveno vino ,točeno pivo ,  našu rakiju od divljih krušaka ,kajsija ,dunja…

III dan:
Doručak od 07,30do 09,30h. Gosti mogu po želji odabrati nekoliko različitih mogućnosti kako žele provesti treći dan uz poštovanje veličine grupa, sve to je uključeno u cenu  aranžmana. Možemo ponoviti rafting od prethodnog dana, zatim možemo izabrati nastavak raftinga od Rafting centra do Foče ili možemo, što ujedno posebno preporučujemo, izabrati jeep safari, tj.obilazak N.P. Sutjeska, prasume Perućice jedine prašume u Evropi, vodopada Skakavac koji je preko 80m visok i jos mnogo toga. Gosti takodje mogu odabrati i neki sasvim drugačiji izlet.

HUM WRT je biser prirode gde se komfor i budžet susreću!

trodnevni aranžma

44 evra ,dva nočenja /tri dana sa raftingom bez hrane